In de praktijk

In de praktijk is ons blog waar wij onze kennis en ervaring uit onze dagelijkse praktijk met u delen. Met ons blog geven wij u een kijkje achter de schermen van Diseraad Praktijk voor Kunstgebitten en vertellen wij u meer over het specialisme van tandprotheticus. Daarnaast geven wij u praktische tips en uitleg over kunstgebitten en alles wat daarbij komt kijken. Hierbij kunt u denken aan het aanmeten van een nieuw kunstgebit, het onderhoud of reparatie van uw kunstgebit of de kosten en vergoedingen van uw kunstgebit.

Heeft u vragen of suggesties, laat het ons weten via info@tppdiseraad.nl.

Verwendag

U bent ze vast weleens tegen gekomen, onze advertenties in de huis-aan-huis bladen. Kenmerkend door een foto van één van onze cliënten en een quote over wat onze behandeling met hem/haar heeft gedaan. Advertenties waar wij blij van worden, maar ook onze (potentiële) cliënten. Wekelijks krijgen we leuke reacties; ‘Goh, ik wist niet dat zo’n stoere tattoo-meneer ook cliënt bij jullie zou zijn’ en ‘Wat een lieve oude dame hebben jullie dit keer in de campagne gebruikt’.

Lees verder!
maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Naast onze werkzaamheden in de praktijk proberen wij ook maatschappelijk betrokken te zijn bij onze cliënten. Zo zijn wij sponsor van en vrijwilliger bij de ‘BlubberRun’. Een jaarlijks terugkerend evenement voor alle leeftijden waarbij je 4 of 6 kilometer (hard)loopt voor KWF Kankerbestrijding. Ploeteren door weiland en (uiteraard) blubber, waarbij het niet gaat om snelheid, maar om gezelligheid en waar vooral een mooie opbrengst voor KWF voorop staat.

Lees verder!

Wegwerkzaamheden afgerond

De afgelopen twee weken was de kruising Laarstraat – Warnsveldseweg afgesloten in verband met wegwerkzaamheden. Onze praktijk was natuurlijk wel gewoon geopend maar op dat moment even wat lastiger bereikbaar. Vanzelfsprekend hebben wij onze clienten tijdig geïnformeerd om het ongemak zo veel mogelijk te beperken. Inmiddels zijn de wegwerkzaamheden afgerond en is onze praktijk weer goed bereikbaar. En dat is voor iedereen…

Lees verder!

Bokbierdag en een slecht zittend kunstgebit

Het was weer een prachtige zondag, de 20ste editie van de Nationale Bokbierdag in Zutphen. Vanaf mijn praktijk heb ik samen met familie en vrienden de grote nostalgische optocht voorbij zien komen. Het mooiste blijven voor mij de bierwagens van de bierbrouwerijen. Prachtige karren, getrokken door grote, sterke paarden. Met al hun kracht trekken ze de houten wagens met pullen bier, het schuim op hun mond.

Lees verder!