U bent ze vast weleens tegen gekomen, onze advertenties in de huis-aan-huis bladen. Kenmerkend door een foto van één van onze cliënten en een quote over wat onze behandeling met hem/haar heeft gedaan. Advertenties waar wij blij van worden, maar ook onze (potentiële) cliënten. Wekelijks krijgen we leuke reacties; ‘Goh, ik wist niet dat zo’n stoere tattoo-meneer ook cliënt bij jullie zou zijn’ en ‘Wat een lieve oude dame hebben jullie dit keer in de campagne gebruikt’.

Afgelopen week hebben we foto’s gemaakt voor onze nieuwe campagne. Ronald is gevraagd om model te zijn. Hij is bij ons cliënt geworden omdat hij in één van onze vorige campagnes de voor hem pakkende slogan las ‘Ik heb geen angst meer’. Ronald had de laatste jaren een enorme angst voor de tandarts ontwikkeld en daardoor zijn gebit erg verwaarloosd. Sinds hij een klikgebit heeft, heeft hij zijn zelfvertrouwen weer terug.

Photoshoot

Met gezonde spanning kwam hij afgelopen vrijdagochtend onze praktijk binnen voor de verwendag mét photoshoot. Want het is niet alleen maar foto’s maken. Ronald, vergezeld door zijn partner, werd door Paulien en Erik meegenomen naar kledingzaak ‘John & Nina’ waar hij nieuwe kleding mocht uitzoeken. Met een vrolijke blouse, een mooie jeans en een paar bijpassende gympen rijker, konden we naar de kapper. Maar Ronald had zijn haar goed gekapt en vond een bezoek aan de kapper niet nodig. Na een kop koffie met wat lekkers gingen we terug naar onze praktijk die was omgetoverd tot een fotostudio. Eerst even wat onwennig, maar al snel stond Ronald als een volleerd model te poseren voor de camera van onze professionele fotograaf.

Na de shoot voor onze campagne mocht Ronald een locatie kiezen waar, onder het genot van heerlijke broodjes, nog een paar mooie foto’s werden genomen van hem en zijn partner. Genietend van een kop koffie hebben we de dag doorgenomen en tevreden afgesloten.

Deelnemen?

Wilt u, als onze cliënt, ook kans maken op een heerlijke verwendag? Dat kan! Als een bekende van u zich laat inschrijven als nieuwe cliënt, maakt ú kans op een verwendag. Een deelnameformulier hebben wij voor u klaar liggen, dus kom langs en wie weet bent u ons model voor de volgende campagne.

Ronald heeft de dag als bijzonder leuk ervaren. En wij zijn blij dat we een tevreden cliënt een verwendag hebben mogen geven. Onze cliënten zijn immers het visitekaartje van ons bedrijf en die mogen best eens verwend worden.

De advertentie vindt u vanaf volgende week in de huis-aan-huis kranten, en in onze etalage schittert Ronald straks op het grote doek.