Zaterdag 11 maart houden wij aan de Laarstraat in Zutphen open huis. We nodigen u tussen 10.00 en 15.00 uur uit een kijkje te komen nemen in onze praktijk. Er heerst nogal een taboe op het kunstgebit en met het open huis willen we belangstellenden, jong en oud, laten zien hoe wij in onze praktijk aan het werk zijn. En kan er kennis worden gemaakt met de mensen in onze praktijk.

In het techniek lab laten we zien hoe een (gebroken) kunstgebit gerepareerd wordt. In één van de behandelstoelen kunt u gratis uw kunstgebit laten controleren. Ook krijgt u antwoord op vragen over vergoedingen en verzekeringen en zijn diverse specialisten aanwezig, waaronder de kaakchirurg en de leverancier van implantaten, die u graag te woord staan.

Goodiebag

U bent nog geen klant bij ons? De eerste 20 mensen, die zich tijdens het open huis bij ons inschrijven, ontvangen een leuke goodiebag. En voor elke bezoeker staat er natuurlijk een kop koffie of thee klaar.

Mocht u op 11 maart verhindert zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. U heeft geen verwijzing nodig van uw tandarts. Declaraties worden door ons rechtstreeks naar uw verzekeraar gestuurd.

Zien wij u zaterdag 11 maart?