Klantervaringen

Optimale service is voor ons vanzelfsprekend. Van het eerste bezoek tot het plaatsen van uw kunstgebit. Natuurlijk kunt u ook voor reparaties bij ons terecht. En daar besteden wij vanzelfsprekend net zo veel aandacht aan als bij een nieuw gebit.

Om onze kwaliteit van dienstverlening en onze service te toetsen, vragen we onze klanten na afloop van de behandeling(en), aan de hand van een vragenformulier, altijd om een reactie. We zijn er trots op dat we zo veel tevreden klanten hebben en willen daarom graag een aantal reacties met u delen.

Sinds 2011 heb ik bijna niet kunnen eten door slecht zittende prothese. Nu met implantaten en een perfect zittende prothese eet ik alles weer zonder problemen. Ik ben nu weer een heel gelukkig mens! Paulien, Erik en Gijs heel hartelijk bedankt! Jullie zijn kanjers.

Het is dat je nergens zeer goed in kan vullen anders had ik dat zeer zeker gedaan. Ben heel blij dat ik deze stap heb gemaakt en dat is ook zeker te danken aan jullie! Bedankt!

Prima zorg. Voor het eerst geen blaren!

Kwam voor een tand die eruit was en kwam met een geweldige prothese weer buiten. Waarvoor mijn dank!

Prothese is heel vakkundig gemaakt. Helemaal top. En ze nemen echt de tijd voor je.

Ga zo door. Toppie!

Erik en Paulien. Wanneer er een vakje voor zeer goedwas dan had ik die allemaal gecheckt. Bedankt voor de excellente service en behandelingen. Ben erg trots op m’n nieuwe gebitje. Het is beter geworden dan ik had kunnen wensen.

Voor mij was het helemaal goed. Ben meer dan tevreden over alles. En zal het tegen ieder die het wil horen vertellen.

Zeer tevreden over behandeling en eindresultaat. Voorlichting over behandeling en kosten was uitstekend.

100% tevreden!

Website zag er goed en vertrouwenwekkend uit. Na een prettig telefonisch contact direct een afspraak gemaakt. Resultaat: ik ben gebleven!! Jullie zijn prettig in de omgang, hebben een luisterend oor en zijn vaktechnisch goed onderleg. Zeer tevreden!! Minpuntje (niet echt): jullie missen een kolom perfect. Dat heb ik zelf maar ingevuld.

Dik tevreden :-)

Mevrouw Balsma-Wichgers:

"Ik lach weer zonder zorgen"

Sinds een paar maanden heb ik bijna niet kunnen eten en lekker kunnen lachen door een slecht zittende prothese. Dankzij Erik Diseraad lach en eet ik weer zonder problemen. Ik ben weer een gelukkig mens.